enllaç al web

divendres, 15 de març del 2019

Premi recerca Jove: Un habitatge sostenible per a un futur millor


Ahir al matí a LaGota____Sistemes naturals de gestió i tractament d'aigues ens va arribar un mail que ens va fer molt feliços. 
Com a resultat de la nostra presencia a la fira de Vilafranca del 2017, una estudiant que presentava un treball als premis recerca jove ens va demanar informació per dissenyar una piscina ecològica en un habitatge sostenible. 
Aquesta estudiant ens explica en el mail com en la presentació del treball la incorporació d'una piscina sostenible va ser un dels aspectes que més va sorprende al jurat, a més ens agraeix l'assesorament en els detalls del diiseny ja que finalment va ser guardonada com un dels millors treballs de tot Catalunya.
En un dia com avui, en el que els estudiants han convocat una vaga global pel canvi climàtic, realitzant mobilitzacions a 1.659 ciutats de 105 països, nomès ens queda animar a tots els estudiants a seguir endavant i volem aplaudir totes les accions que tenen present la sostenibilitat i van encaminades a aconseguir un equilibri amb l'entorn.


Felicitats Esther pel premi i per buscar solucions que ens encaminin a com diu el títol de la teva recerca: A un futur millor.
Aqui teniu el link:
Premis recerca jove Esther Fernandez